You're welcome
to inspire us

Ontstaan
Na de aardbeving in 2010 is arts Bogdan Mazuruk naar Haïti vertrokken om daar met een aantal Haïtianen, jongens op te vangen die geen huis of familie meer hadden na deze ramp. Vincent van Geffen en Sjef van Geffen zijn met Bogdan meegegaan op een medische reis, om te kijken wat ze daar konden doen. Op deze manier kwamen zij met in contact met het weeshuis. Vincent en Elianne (oprichters van Zaalverhuur7) besloten het weeshuis onder de vlag van Zaalverhuur7 te adopteren. Samen met Rachel Vermeulen en Sjef van Geffen vormen zij nu het Nederlandse bestuur van House of Hope - Haïti.  Zij dragen onder andere zorg voor de communicatie met de lokale staff en voor de fondsenwerving.

Het huis
In het huis wonen 10 jongens tussen de 7-16 jaar. De lokale staff bestaat uit Isaak, hij is leraar en is het meest bij de jongens aanwezig. Haisley, hij studeert en draagt zorg voor alle praktische zaken zoals het doen van de boodschappen. Schaffler heeft een fulltime baan en zorgt daarnaast voor de communicatie met ons en alle financiële en administratieve taken. Panphile en Bienestar koken dagelijks voor iedereen en maken het huis schoon.

Vermenigvuldigen door te delen
Als winstgevend bedrijf vinden we het ontzettend belangrijk om onze rijkdom te kunnen delen met anderen die dat meer nodig hebben. Daarom ondersteunen we met een deel van onze inkomsten onder andere House of Hope - Haïti.

Doel
Ons doel met dit project is om de jongens en de lokale staff zelfredzaam te maken. Maar zolang ze nog niet zelf in hun basisbehoeften kunnen voorzien willen wij dit, met hulp van jullie, voor hen betalen. Er is geld nodig voor onderdak, eten & drinken, onderwijs en gezondheidszorg. Wij dragen bij door met een deel van onze winst de jongens te sponsoren, helpen jullie ook mee? Klik dan op de button "doneer nu" rechtsonderdaan deze pagina.

Al het geld dat wij of jullie doneren komt 100% ten goede aan de 10 jongens en de mensen die lokaal voor hen zorgen. De reizen die we maken proberen we natuurlijk zo beperkt mogelijk te houden en de kosten die we maken worden volledig gesponsord of uit eigen zak betaald. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

Wij ondersteunen dit project met 10% van onze winst. Doe je ook mee? Doneer gemakkelijk via iDeal!

IDEAL_MOLLIE_BETALEN_DONEREN_AQZSUAWWMX

Bank:


Bedrag in hele Euro's:


Eer en Vrijheid – Diversion,
Eer en Vrijheid – Diversion

Op 15 januari organiseerden wij een landelijke bijeenkomst voor het Platform Eer en Vrijheid bij zaalverhuur7. Dankzij de hulp van het team, het meedenken voor en tijdens de bijeenkomst en perfecte catering, kijken wij terug op een hele succesvolle dag! Bedankt Zaalverhuur7 en tot ziens!


Kerkzaal

Kerkzaal-Utrecht

×