You're welcome
to inspire us

Bollenhofsestraat routebeschrijving

Download hier de routebeschrijving

Parkeren

De gemeente doet zijn best om luchtvervuiling tegen te gaan en daarom is Utrecht Centrum niet ingericht als een heel auto-vriendelijke stad. Hopende op uw begrip. Let er op dat u op tijd vertrekt van huis en navigatie gebruikt. In de omgeving zijn diverse betaalde parkeergelegenheden.
Zaalverhuur7_430x313_Parkeren
Locatie Bollenhofsestraat 138A, 3572 VT
 • Parkeergarage de Grifthoek, voordelig en op 750 meter loopafstand. Wij hebben parkeerkaarten voor €12 per stuk (contant af te rekenen).
 • Hoefsmederijpad, 150 meter loopafstand, 8 - 10 parkeerplaatsen beschikbaar voor €3,47/ uur
 • Griftkade, 250 meter loopafstand, diverse parkeerplaatsen voor €3,47/ uur
 • Jan van Galenstraat, 400 meter loopafstand, diverse parkeerplaatsen voor €3,47/ uur

Te voet vanaf Utrecht Centraal

 • Bollenhofsestraat 138-A, ligt in de woonwijk Wittevrouwen op 30 minuten loopafstand vanaf Centraal station. Wij adviseren je om de bus te pakken of beter nog, de OV-fiets. Heb je een OV-fiets abonnement dan kan je voor het laatste stukje het best een fiets huren. Het is zo’n 2.2 Kilometer fietsen en je ziet gelijk een aantal mooie stukjes van Utrecht Centrum.
Zaalverhuur7_430x313_Openbaar Vervoer

Openbaar Vervoer

Zaalverhuur7 is goed te bereiken per bus en (OV-)fiets. Locatie Bollenhofsestraat 138A, 3572 VT - totale reistijd 15 - 20 minuten
 • Iedere paar minuten vertrekken er bussen vanaf station, Jaarbeurszijde (28,50,51,52,53,74,77)
 • Uitstappen doet u bij bushalte Wittevrouwen
 • Steek de straat over en loop naar links;
 • Sla de eerste rechts naar de Bekkerstraat en loop 500 meter, bijna het einde van de straat;
 • Sla rechtsaf naar de Bollenhofsestraat;
 • Je vindt je bestemming aan je linkerhand, veel plezier vandaag!
Voor actuele reisinformatie kan je www.9292ov.nl raadplegen

Zoover & Weeronline.nl,
Zoover & Weeronline.nl

"De perfecte locatie. Ons doel: in 2 dagen tijd met een groep van 25 personen een nieuw concept uitwerken, in workshop-vorm. Hiervoor wilden we helemaal los komen van ons werk en vooral de werkomgeving. Bij Zaalverhuur7 huurden we de grote en kleine zolder waar dit 200% gelukt is! Zodra je binnenkomt voel je de sfeer van het gebouw en ervaar je de zorg die besteed wordt om het de gasten aan niks te laten ontbreken. Vriendelijke ontvangst, heerlijke bio lunch, lekkere (eerlijke) snacks, voldoende koffie en thee de hele dag door, en vooral een grote, lichte ruimte om te kunnen werken. Gezellig met een zithoek om te chillen, uitzicht op de daken van Utrecht en verder voorzien van de nodige tools. We komen hier zeker nog eens terug; Richard en collega’s; bedankt voor de goede zorgen! Zoover & Weeronline.nl"


Kerkzaal

Kerkzaal-Utrecht

×