You're welcome
to inspire us

Bruiloft Zaalverhuur7

Bruiloften

Alvast gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk. Wij faciliteren helaas geen trouwfeesten en kerkdiensten. Ons gebouw is bijzonder en daar zijn wij extra zuinig op. De locatie is daarmee niet geschikt voor (grote) feesten. Ceremonies en recepties faciliteren wij ook niet. Via www.huureenkerk.nl kan je proberen een geschikte locatie te vinden. Veel succes met de voorbereidingen en wij wensen jullie samen alvast een fijne dag toe!
Kerkzaal bruiloft

Feesten

Je hebt iets te vieren en bent op zoek naar een betaalbare feestlocatie. Helaas faciliteren wij geen feesten meer op onze locatie. Het is een 19e Eeuws kerkgebouw dat niet geschikt is voor grootschalige feesten en partijen. Bovendien past het niet langer in ons concept. Jammer, want het is wel een bijzondere locatie. Waarschijnlijk ben je op zoek naar een locatie waar je je eigen catering mag verzorgen. Dat kan maar op weinig locaties in Utrecht. Kijk anders nog even of je hier nog een geschikte feestlocatie kan vinden of vraag ons via het contactformulier om advies. Wij wensen je alvast veel succes met de voorbereidingen!.  
Kerkzaal bruiloft

Verjaardagen

Alvast gefeliciteerd met je verjaardag! Ontzettend leuk dat je dit groots wilt vieren met familie en vrienden. Helaas kunnen wij je waarschijnlijk niet helpen. Wij faciliteren namelijk geen feesten meer op onze locatie. Ons kerkgebouw is er niet voldoende geschikt voor. Jammer want de locatie is wel bijzonder en tegelijkertijd ook betaalbaar. Waarschijnlijk precies wat je zoekt. Wellicht kan je hier nog even verder zoeken naar een locatie of stuur ons hier even een berichtje om te vragen naar advies. Wij helpen je graag! [fb_button]
lees wat huurders van ons vinden

Recensies

Wij, van Leergeld Nederland huren al een aantal jaren ruimte(s) van Zaalverhuur7 (voorheen Elivents zaalverhuur). Onder anderen voor het houden van onze Algemene Leden Vergaderingen en het geven van cursussen. De ene keer met lunch de andere keer met alleen koffie/thee. Wij krijgen van onze leden altijd complimenten dat “het” zo goed verzorgd was. Wij geven dat dan weer door aan Elianne. Wij kunnen iedereen dan ook aanbevelen gebruik te maken van de zeer goed verzorgde diensten van Zaalverhuur7. Aan- en opmerkingen worden serieus genomen door deze organisatie, de klant is daar nog koning! Wij hopen nog vaak gebruik te maken van deze accommodatie!
 

Dedact,
Dedact

Als uitgeverij van digitale lesmethodes organiseren wij regelmatig bijeenkomsten met auteurs en docenten. Hiervoor zoeken wij een goed geregelde organisatie met een inspirerende ruimte. Daarnaast vinden wij een centrale ligging en goed bereik van de locatie belangrijk. Zaalverhuur7 voldeed aan de wensen die wij hadden en we hebben dan ook een geslaagde, leerzame en goed verzorgde middag gehad.


Kerkzaal

Kerkzaal-Utrecht

×