You're welcome
to inspire us

Op 26 november start onze actie '30 dagen dankjewel'. We nemen 30 dagen lang de tijd - niet alleen om ons te beseffen hoeveel we hebben om dankbaar voor te zijn, maar vooral om dit te laten zien aan de mensen om ons heen. Doe je mee? Dat kan op de volgende manieren: 30 dagen dankjewel_ansichtkaarten_zaalverhuur 7 130 dagen dankjewel_ansichtkaarten_zaalverhuur7 2 1. Postcards: Vanaf 26 november kun je via het formulier hieronder gratis '30 dagen dankjewel' ansichtkaarten bestellen om te versturen naar iedereen voor wie jij dankbaar bent.
2. Thank you's: Op onze locaties kun je 'thank you notes' schrijven voor een van onze leveranciers en/of collega's. Daar worden zij heel blij van! (En wij ook) 3. Spiegeltje, spiegeltje: Kijk eens in de spiegel, waar ben jij dankbaar voor? Schrijf het op onze grote spiegel in de keuken van de Boothstraat. There is always, always something to be thankful for. Volg de actie op twitter & facebook & Instagram, daar posten we foto's van berichten die geschreven worden op de spiegel en op de 'thank you notes'!
Doe mee met deze actie en bestel gratis een kaartenset om door te sturen!

Naam*

Email*

Straatnaam + huisnummer*

Postcode*

Plaatsnaam*

Hoe ken je ons?
 Ik ben een gast van Zaalverhuur7 Ik ken jullie via de EGU Ik ken jullie via de Nieuwe Kerk Overig


Zoover & Weeronline.nl,
Zoover & Weeronline.nl

"De perfecte locatie. Ons doel: in 2 dagen tijd met een groep van 25 personen een nieuw concept uitwerken, in workshop-vorm. Hiervoor wilden we helemaal los komen van ons werk en vooral de werkomgeving. Bij Zaalverhuur7 huurden we de grote en kleine zolder waar dit 200% gelukt is! Zodra je binnenkomt voel je de sfeer van het gebouw en ervaar je de zorg die besteed wordt om het de gasten aan niks te laten ontbreken. Vriendelijke ontvangst, heerlijke bio lunch, lekkere (eerlijke) snacks, voldoende koffie en thee de hele dag door, en vooral een grote, lichte ruimte om te kunnen werken. Gezellig met een zithoek om te chillen, uitzicht op de daken van Utrecht en verder voorzien van de nodige tools. We komen hier zeker nog eens terug; Richard en collega’s; bedankt voor de goede zorgen! Zoover & Weeronline.nl"


Kerkzaal

Kerkzaal-Utrecht

×