You're welcome
to inspire us

Op 26 november start onze actie '30 dagen dankjewel'. We nemen 30 dagen lang de tijd - niet alleen om ons te beseffen hoeveel we hebben om dankbaar voor te zijn, maar vooral om dit te laten zien aan de mensen om ons heen. Doe je mee? Dat kan op de volgende manieren: 30 dagen dankjewel_ansichtkaarten_zaalverhuur 7 130 dagen dankjewel_ansichtkaarten_zaalverhuur7 2 1. Postcards: Vanaf 26 november kun je via het formulier hieronder gratis '30 dagen dankjewel' ansichtkaarten bestellen om te versturen naar iedereen voor wie jij dankbaar bent.
2. Thank you's: Op onze locaties kun je 'thank you notes' schrijven voor een van onze leveranciers en/of collega's. Daar worden zij heel blij van! (En wij ook) 3. Spiegeltje, spiegeltje: Kijk eens in de spiegel, waar ben jij dankbaar voor? Schrijf het op onze grote spiegel in de keuken van de Boothstraat. There is always, always something to be thankful for. Volg de actie op twitter & facebook & Instagram, daar posten we foto's van berichten die geschreven worden op de spiegel en op de 'thank you notes'!
Doe mee met deze actie en bestel gratis een kaartenset om door te sturen!

Naam*

Email*

Straatnaam + huisnummer*

Postcode*

Plaatsnaam*

Hoe ken je ons?
 Ik ben een gast van Zaalverhuur7 Ik ken jullie via de EGU Ik ken jullie via de Nieuwe Kerk Overig


Antonius Ziekenhuis,
Antonius Ziekenhuis

We werden fijn ontvangen met koffie, thee en koekjes in de kerkzaal. De mensen van Zaalverhuur7 waren heel flexibel met de opstelling van de ruimte, ter plekke werd deze nog even aangepast aan onze wensen. De ruimte is mooi en heel sfeervol en droeg zeker bij aan de gezellige avond die we hebben gehad. Het eten was heerlijk, en er was rekening gehouden met alle opgegeven dieetwensen. Wij waren erg tevreden!


Kerkzaal

Kerkzaal-Utrecht

×