You're welcome
to inspire us

Cappuccino concert!

januari 15, 2013

Cappuccino Concert in onze kerkzaal in Utrecht

Een Cappuccino concert in Utrecht. Wat is dat eigenlijk, een cappuccino concert? Dat betekent genieten, net als van een heerlijke, vers gezette kop cappuccino met opgeklopte melk. De dames brengen hun nieuwe cd ten gehore, vertellen grappige anekdotes en jij kunt ondertussen ook nog eens genieten van koffie, taart, wijn en hapjes. Wat wil je nou nog meer?

de warmhartig cd en cappuccino concert

Aanstaande vrijdag, 18 januari komen deze drie dames bij ons langs met het release concert van hun nieuwe album 'warmhartig'!

Kennen jullie Elly Zuiderveld, Elise Mannah en Lee Ann Vermeulen al? Alle drie de dames hebben een succesvolle carrière in de muziek maar slaan de handen ineen om een gezamenlijke cd op te nemen. Speciaal voor vrouwen (en mannen) die lekker op de bank willen luisteren naar persoonlijke, grappige en emotionele liedjes.

Een echt cappuccino concert, dat betekent heerlijk en lekker om naar te luisteren met een kop koffie en een heerlijk stuk taart. Allemaal aanwezig die avond, dus kom vooral langs!

Dit concert wordt gehouden in de kerkzaal, een prima zaal voor concerten, optreden, lezingen en workshops. Mooie hoge ramen, maar ook een goede akoestiek. Een lichte galm, waardoor de zaal zeer geschikt is voor bijvoorbeeld koren.

Lees hier alle info die je nodig hebt! 

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


[shareaholic app="share_buttons" id="7763510"]


Kerkzaal

Kerkzaal-Utrecht

×