You're welcome
to inspire us

Over ons

Welkom. Leuk dat je hier even een kijkje neemt en interesse hebt om op onze locatie een (zakelijke) bijeenkomst te organiseren. De koffie wordt ‘gezet’ en een koekje krijg je er bij. Ga lekker zitten en doe alsof je thuis bent. Dan vertellen wij je graag wat meer over ons, waar wij in geloven en wat dat voor jou betekent. Wij willen dat iedereen zich thuis voelt, dus als je het goed vindt spreken wij elkaar aan met je en jij. Zaalverhuur7 is één van de inspirerende locaties in Utrecht Centrum. Wij benutten een authentiek kerkpand uit 1900 dat vandaag de dag nog in gebruik is als kerk. Wij verhuren kleine en grote zalen op een professionele en duurzame wijze. De inrichting is eigentijds met een vleugje nostalgie. De huiselijke en warme uitstraling zorgen voor een ontspannen sfeer. Ideaal voor vergaderingen, workshops en zakelijke bijeenkomsten die mogen plaatsvinden in een vriendelijke en creatieve omgeving.
zaalverhuur, vergaderen utrecht, vergaderlocatie Utrecht, zaal huren utrecht, inspirerende locaties

Onze visie

Een authentieke 19de eeuwse kerk, vol verhalen en met een rijke geschiedenis. Een locatie met karakter in het centrum van Utrecht. Voorheen werd het alleen op zondagen gebruikt, maar wij geloven dat dit ook een inspirerende plek voor jou kan zijn. Met deze reden zijn wij het in 2012 gaan verhuren. Of je nou komt voor een vergadering, workshop of congres; wij geloven dat de locatie een plek moet zijn waar jij en je gasten zich thuis voelen. Wij geloven ook dat samenwerken je verder brengt, de relatie met de kerk vinden wij belangrijk en wij respecteren hun normen en waarden. Mede daardoor  houden wij ons te allen tijde het recht voor om naar de inhoud van jouw evenement te vragen. Op grond van verwachte conflicten met de identiteit van de kerk kan Zaalverhuur7 de verhuur van uw evenement weigeren, ook als deze gewijzigd worden voor of tijdens het evenement.
zaalverhuur, vergaderen utrecht, vergaderlocatie Utrecht, zaal huren utrecht, inspirerende locaties

Onze houding

Bij ons is het net als vroeger. Toen de klant nog koning was en er nog tijd en aandacht aan de gast werd besteed. Dat vinden wij belangrijk. Daarom willen wij altijd vriendelijk naar je zijn en de tijd nemen om je vragen te beantwoorden. Wij zijn flexibel en denken met je mee. Ook als je gestrest bent over het organiseren van een groot congres. Dan mag je op ons rekenen. En wat betreft eerlijkheid: “eerlijkheid duurt het langst” zeggen ze. Dat geloven wij ook. Daarom hanteren wij betaalbare prijzen en werken wij zoveel mogelijk met fairtrade en biologische producten. Eerlijk betekent ook dat wij transparant zijn in dat wat je uiteindelijk betaalt en dat het niet de bedoeling is dat je op een vervelende manier verrast wordt. Kortom, bij ons hoef je goede service niet te ‘verdienen’, je mag het gewoon verwachten.
Vergaderen Utrecht

Onze bijdrage

Na een schokkende trip naar Haïti hebben wij besloten met zaalverhuur7 een weeshuis te steunen. Met 10% van de winst steunen wij dit weeshuis en anderen in nood. Met onze financiële steun krijgen de kinderen te eten, drinken, medische zorg en persoonlijke aandacht. Waarom wij dat doen? Omdat het verbeteren van de wereld écht bij jezelf begint. Maar behalve dat wij ons bekommeren om dit soort wereldproblematiek, proberen wij ook oog te hebben voor onze directe omgeving. Zo helpen wij een startende ondernemer met een financiële bijdrage, verschaffen wij werk voor werkelozen en werken wij zoveel mogelijk samen met lokale ondernemers. Op deze manier willen wij laten zien dat het wel samen kan: ondernemen en verschil maken.

Radboud Universiteit,
Radboud Universiteit

Wij hebben erg genoten van de Grote Zolder. Erg goede sfeer voor zowel informele plenaire discussies als groepswerk. Indrukwekkend interieur. Niet de gewone vergaderzaal. De service was ook erg goed. Al met al een erg huiselijke sfeer en voor een goed prijsje.


Kerkzaal

Kerkzaal-Utrecht

×