You're welcome
to inspire us

Recensies

Immigratie- en Naturalisatiedienst, MvJV,
Immigratie- en Naturalisatiedienst, MvJV
November 2013

Kerkgebouw

De conferentie die wij bij Zaalverhuur7 organiseerden was een groot succes. De reacties van de deelnemers over de bereikbaarheid, locatie, uitstraling en catering was onverdeeld positief. Als organisatie hebben wij de samenwerking met Vincent als soepel en zeer servicegericht ervaren. De vele last minute vragen en aanpassingen van onze kant werden netjes beantwoord en verwerkt. En ook de technische problemen op de dag zelf werden keurig opgelost. Al met al een aanrader. Leuke extra's zijn dat de lunch, die biologisch is, betrokken wordt bij kleine bedrijven uit de buurt en dat 10% van de inkomsten naar een weeshuis in Haiti gaat.
TNO,
TNO
Januari 2016

Kerkzaal

Draaiboek wordt goed op elkaar afgestemd en tot in detail uitgewerkt. Personeel is vriendelijk.
Rabobank International,
Rabobank International
Oktober 2013

Huiskamer

Met 25 collega's uit de hele wereld kwamen we een hele dag bijeen in de huiskamer om kennis en ervaringen uit te wisselen. Een inspirerende ruimte waar iedereen zich meteen thuis voelde en zich fijn voelde om open te zijn. De snelle en prettige communicatie met Vincent, de begeleiding op de dag zelf, de geweldige prijs-kwaliteit, de fantastische biologische lunch en de informele sfeer maken dat we zeker terugkomen!
Estivant Vakanties,
Estivant Vakanties
Januari 2015

Zolder

Bedankt voor afgelopen zaterdag. We zijn goed ontvangen, de service was top en de ruimte erg mooi! Wij zijn dik tevreden en mochten we in de toekomst weer een ruimte nodig hebben dan zullen we zeker aan jullie denken!
7Zebra’s,
7Zebra’s
Januari 2016

Huiskamer

Wat een fijne locatie! De aankleding, de ligging, de biologische hapjes en drankjes, de techniek. Alles perfect geregeld met een persoonlijke service.
Slachtoffer in Beeld,
Slachtoffer in Beeld
December 2014

Kerkgebouw

Wij hebben vorige week van bijna alle ruimtes van Zaalverhuur 7 gebruik gemaakt voor vergaderen, lunch, lezing, borrel en een interactieve presentatie. Over alle ruimtes kan ik zeggen dat de sfeer fantastisch is. Elke ruimte is tot in de puntjes verzorgd met liefde en goede smaak. De service is uitstekend: zeer flexibel en met een betrokkenheid die schaars is. Wat een top mensen en locatie. Look no further!


Kerkzaal

Kerkzaal-Utrecht

×