You're welcome
to inspire us

Recensies

Het Rode Kruis Nederland,
Het Rode Kruis Nederland
November 2013

Grote zolder

Op zaterdag 9 november 2013 hebben we een training gehad in de grote zolder. De zaal was erg leuk ingericht en alles was netjes en schoon. Daarnaast was de dienstverlening erg goed en de broodjes lekker. Al met al een perfecte locatie, goede service, en een mooie prijs!
Cambridge University Press – Benelux,
Cambridge University Press – Benelux
November 2015

Kerkzaal

It was a pleasure to do such an event at Zaalverhuur7 and with such a friendly and energetic team. The set –up, sound/internet and facilities were great and lunch was also enjoyable. Teachers also commented on the super venue. Cambridge University Press - Benelux
Zoover & Weeronline.nl,
Zoover & Weeronline.nl
November 2014

Grote zolder

"De perfecte locatie. Ons doel: in 2 dagen tijd met een groep van 25 personen een nieuw concept uitwerken, in workshop-vorm. Hiervoor wilden we helemaal los komen van ons werk en vooral de werkomgeving. Bij Zaalverhuur7 huurden we de grote en kleine zolder waar dit 200% gelukt is! Zodra je binnenkomt voel je de sfeer van het gebouw en ervaar je de zorg die besteed wordt om het de gasten aan niks te laten ontbreken. Vriendelijke ontvangst, heerlijke bio lunch, lekkere (eerlijke) snacks, voldoende koffie en thee de hele dag door, en vooral een grote, lichte ruimte om te kunnen werken. Gezellig met een zithoek om te chillen, uitzicht op de daken van Utrecht en verder voorzien van de nodige tools. We komen hier zeker nog eens terug; Richard en collega’s; bedankt voor de goede zorgen! Zoover & Weeronline.nl"
Eer en Vrijheid – Diversion,
Eer en Vrijheid – Diversion
Januari 2015

Kerkgebouw

Op 15 januari organiseerden wij een landelijke bijeenkomst voor het Platform Eer en Vrijheid bij zaalverhuur7. Dankzij de hulp van het team, het meedenken voor en tijdens de bijeenkomst en perfecte catering, kijken wij terug op een hele succesvolle dag! Bedankt Zaalverhuur7 en tot ziens!
Vereniging voor Volksgezondheid en Wetenschap,
Vereniging voor Volksgezondheid en Wetenschap
Bovenkamer

Augustus 2013

Zaalverhuur7 is een prachtige, sfeervolle locatie in hartje Utrecht, waar het prima toeven is. De gastvrijheid en service is van grote klasse en we komen zeker nog een keer terug.
Eerst de Klas,
Eerst de Klas
Oktober 2013

Kerkzaal en Huiskamer

Voor het traineeprogramma Eerst de Klas hebben wij drie bijeenkomsten georganiseerd bij Zaalverhuur7. Drie uiteenlopende evenementen, allen tot in de puntjes verzorgd. Een knusse maar bijzondere locatie met uitstekende service. Het contact met Vincent was erg prettig en in overleg was alles mogelijk. Zeker een aanrader in de Utrechtse binnenstad!


Kerkzaal

Kerkzaal-Utrecht

×