You're welcome
to inspire us

Recensies

Vereniging van Onderzoeksjournalisten,
Vereniging van Onderzoeksjournalisten
April 2015

Huiskamer

We hadden de Huiskamer gehuurd met een klein gezelschap van ongeveer 20 personen. Een mooie lichte ruimte met een goede akoestiek, op een prima lokatie in Utrecht. Flexibele opstelling van de staf, goed verzorgd qua thee en koffie, heerlijke drankjes achteraf. Zeer aan te bevelen..
Rabobank Nederland,
Rabobank Nederland
September 2014

Grote zolder

Wij hebben een perfecte workshop gehad bij Zaalverhuur7. Op een schitterende locatie, in een perfecte ambiance én alles volgens afspraak keurig verzorgd! Een aanrader voor iedereen en voor herhaling vatbaar!
Stampin Utopia,
Stampin Utopia
Bijeenkomst ging niet door

September 2014

Wat wordt je hier ontzettend goed geholpen! Altijd vlug antwoord op je mail. En netjes en uitgebreid antwoord op je vragen. Zelfs als het niet lukt, krijg je nog hulp. De prijzen zijn ook prima. Jammer dat de ruimte die ik wilde verhuurd was en de andere ruimte te klein. Maar ooit kom ik hier zeker terug! TOP!!
Jong Rabo,
Jong Rabo
December 2013

Grote zolder

Na een eerdere zeer goede ervaring weer voor Zaalverhuur7 gekozen. Deze keer de zolder waar we met 18 jonge mensen en een externe trainer een hele dag aan onze persoonlijke ontwikkeling hebben besteed. De feedback van een aantal deelnemers beschrijft het succes: "In een andere - meer zakelijke - ruimte was deze training niet zo succesvol en effectief geweest, fantastische locatie!". Wederom ook weer genoten van een heerlijke biologische lunch. De volgende offerte is alweer opgevraagd!
Eurail,
Eurail
Januari 2015

Zolder

Wij hebben een halve dag vergaderd op de grote zolder, wat een hele fijne ruimte is om met een kleine groep (9 personen - maar er kunnen ook zeker grotere groepen in) te meeten. Daarnaast was de samenwerking en begeleiding vanuit Zaalverhuur 7 heel prettig. Lunch was lekker, en sapjes en eerlijke middagsnacks zijn echt een aanrader! Zaalverhuur 7 is perfect voor iedereen die op zoek is naar een bijzondere, inspirerende en eerlijke, net-niet-standaard vergaderruimte waar het vriendelijke personeel erg veel zorg en aandacht besteedt aan het faciliteren van een effectieve, prettige en fijne dag.
GreenWish,
GreenWish
12 februari 2015

Kerkzaal

Fijne en mooi plek die klopt! We hadden een mooie bijeenkomst in de grote zaal en hebben genoten van de gastvrijheid en de locatie.


Kerkzaal

Kerkzaal-Utrecht

×