You're welcome
to inspire us

Recensies

Eurail,
Eurail
Januari 2015

Zolder

Wij hebben een halve dag vergaderd op de grote zolder, wat een hele fijne ruimte is om met een kleine groep (9 personen - maar er kunnen ook zeker grotere groepen in) te meeten. Daarnaast was de samenwerking en begeleiding vanuit Zaalverhuur 7 heel prettig. Lunch was lekker, en sapjes en eerlijke middagsnacks zijn echt een aanrader! Zaalverhuur 7 is perfect voor iedereen die op zoek is naar een bijzondere, inspirerende en eerlijke, net-niet-standaard vergaderruimte waar het vriendelijke personeel erg veel zorg en aandacht besteedt aan het faciliteren van een effectieve, prettige en fijne dag.
Fier.Fm,
Fier.Fm
November 2014

Kerkzaal

Wij kijken, mede dankzij de goede organisatie en inspirerende locatie van Zaalverhuur7, terug op een dag om fier op te zijn! Benaderbaar, informeel, zorg uit handen nemen en meedenken zijn woorden die passen bij de organisatie. Mede namens onze gasten: bedankt!
UWV,
UWV
Woensdag 25 maart 2015

Kerkzaal

Vele bezoekers van ons congres waren aangenaam verrast door de locatie. Een mooi plekje in het hartje van Utrecht, goed bereikbaar per OV en auto. De kerkzaal was zeer geschikt voor de 150 bezoekers, de geluidsapparatuur was perfect en de goede akoestiek hielp wellicht ook mee. De catering was uitstekend verzorgd, zowel bij de lunch, in de pauze als na afloop bij de borrel. Uitrijdkaarten voor de parkeergarage waren ook prima geregeld en de betreffende garage is op hooguit 10 minuten loopafstand goed bereikbaar. Daarbij is nog vermeldenswaard dat de contacten met de organisatie uitermate prettig verlopen zijn, geen moeite was teveel, alle wensen werden vervuld. Kortom een aanrader! Ida Hoornstra, vice voorzitter bestuur NOVAG-UWVA
Zoover & Weeronline.nl,
Zoover & Weeronline.nl
November 2014

Grote zolder

"De perfecte locatie. Ons doel: in 2 dagen tijd met een groep van 25 personen een nieuw concept uitwerken, in workshop-vorm. Hiervoor wilden we helemaal los komen van ons werk en vooral de werkomgeving. Bij Zaalverhuur7 huurden we de grote en kleine zolder waar dit 200% gelukt is! Zodra je binnenkomt voel je de sfeer van het gebouw en ervaar je de zorg die besteed wordt om het de gasten aan niks te laten ontbreken. Vriendelijke ontvangst, heerlijke bio lunch, lekkere (eerlijke) snacks, voldoende koffie en thee de hele dag door, en vooral een grote, lichte ruimte om te kunnen werken. Gezellig met een zithoek om te chillen, uitzicht op de daken van Utrecht en verder voorzien van de nodige tools. We komen hier zeker nog eens terug; Richard en collega’s; bedankt voor de goede zorgen! Zoover & Weeronline.nl"
GGD GHOR Nederland,
GGD GHOR Nederland
Oktober 2014

Kerkzaal

De samenwerking met Zaalverhuur7 hebben we als zeer prettig ervaren. Bij binnenkomst zijn we warm en vriendelijk ontvangen door de medewerkers. Deelnemers aan onze bijeenkomst hebben genoten van biologische broodjes en vruchtensap. Onze bijeenkomst nam plaats in de Kerkzaal, een unieke, sfeervolle zaal, zeer geschikt voor een inspirerende bijeenkomst. Vanwege de akoestiek is de Kerkzaal wel minder functioneel voor een vergadering of interactieve training, maar er worden tevens andere ruimtes hiervoor aangeboden. Wij zullen in de toekomst zeker weer gebruiken maken van Zaalverhuur7!
SURFnet,
SURFnet
Januari 2016

Grote zolder

We hebben de ruimte als zeer prettig ervaren, wat een leuke verfrissende locatie, en ook de ondersteuning was prima. Ik kreeg alleen positieve geluiden over catering en de weldaad aan lekkers (vrouwen en Tony Chocolonely...ppffff 😉 )!


Kerkzaal

Kerkzaal-Utrecht

×