You're welcome
to inspire us

Reviews

Internationale Organisatie voor Migratie,
Internationale Organisatie voor Migratie
December 2013

Kerkzaal en Huiskamer

We zijn achteraf bijzonder tevreden over jullie locatie, de gastvrijheid en jullie klantvriendelijkheid. Mede daardoor hebben we onze Staff Retreat, een interne bijeenkomst voor al onze 70 medewerkers, als zeer succesvol ervaren.
Gemeente Utrecht, Bestuurs- en concernstaf,
Gemeente Utrecht, Bestuurs- en concernstaf
April 2014

Huiskamer en Balkon

Fijne bijeenkomst gehad met collega’s bij Zaalverhuur 7. Mooie informele omgeving, goede faciliteiten en prima flexibele service. Ook de warme maaltijd die was geregeld was heerlijk. Denk dat we zeker nog eens terugkomen!
Vereniging Tropische Bossen,
Vereniging Tropische Bossen
Oktober 2014

Kerkzaal

Deze gelegenheid was ons voor ons evenement uitstekend bevallen. Als eerste is de locatie in Utrecht erg handig vanwege de bereikbaarheid. De zaal zelf straalt een vriendelijke en gemoedelijke sfeer uit en alle voorzieningen die we nodig hadden waren aanwezig. Het personeel was ook erg vriendelijk en behulpzaam om zo het evenement door goede banen te leiden en een belangrijk deel van de regeldruk van onze eigen organisatie weg te nemen. Wij zijn dan ook zeer tevreden!
Universiteit Utrecht, Studievereniging Sticky,
Universiteit Utrecht, Studievereniging Sticky
Maart 2014

Kerkzaal

Een prettige, sfeervolle locatie middenin Utrecht, waar ze altijd voor je klaar staan.
Landelijk Bureau Remonstranten,
Landelijk Bureau Remonstranten
zaterdag 7 maart 2015

Kerkgebouw

Op zaterdag 7 maart 2015 waren de Remonstranten met 135 mensen te gast bij Zaalverhuur7 voor een vrolijke studiedag over de Goddeeltjes. Wij hadden hiervoor alle zalen afgehuurd. Voorafgaand aan deze dag kregen we tot twee keer toe de gelegenheid om de zalen te bekijken. Zaalverhuur7 dacht geduldig en constructief mee over de indeling van de ruimten en de mogelijkheden die deze boden. Alleen daardoor al hadden we veel vertrouwen in deze dag. De dag zelf was een succes: Wij en onze gasten werden op onze wenken bediend. Alles waar we om gevraagd hadden was geregeld en het personeel was alert en gastvrij. Wij waren van tevoren gespannen of het zou lukken met zoveel mensen in dit gebouw die allemaal tegelijk van zaal moesten wisselen. Dit bleek wonderwel te werken. Wel goed om in de gaten te houden dat er géén lift is! De catering voor de lunch viel in de smaak en bestond uit goed belegde boterhammen, vruchtensap, (karne)melk en fruit. De hoeveelheid was ruim voldoende voor de grootte van het gezelschap. Kortom, alles was goed georganiseerd en liep op rolletjes. Een pluim voor de mensen van Zaalverhuur7.
Pontes Medical, UMC Utrecht,
Pontes Medical, UMC Utrecht
December 2013

Grote zolder

Pontes Medical heeft een prettige middag doorgebracht op de Grote Zolder. De ruimte is leuk ingericht, voorzien van goede verlichting en past uitstekend bij het creatieve karakter van Pontes. Alles was prima geregeld conform de afspraken die met Vincent waren gemaakt. Prijs-kwaliteitverhouding is echt uitstekend!!


Kerkzaal

Kerkzaal-Utrecht

×