You're welcome
to inspire us

Reviews

Fier.Fm,
Fier.Fm
November 2014

Kerkzaal

Wij kijken, mede dankzij de goede organisatie en inspirerende locatie van Zaalverhuur7, terug op een dag om fier op te zijn! Benaderbaar, informeel, zorg uit handen nemen en meedenken zijn woorden die passen bij de organisatie. Mede namens onze gasten: bedankt!
GreenWish,
GreenWish
12 februari 2015

Kerkzaal

Fijne en mooi plek die klopt! We hadden een mooie bijeenkomst in de grote zaal en hebben genoten van de gastvrijheid en de locatie.
Hogeschool Utrecht,
Hogeschool Utrecht
April 2014

Kerkzaal

Met een club van 40 personen stond de grote zaal tot onze beschikking: een mooie grote ruimte. De (atmo)sfeer maakte echter veel goed, en we hebben een prima bijeenkomst gehad. Ook de catering was goed verzorgd, zeker de lunch: lekkere Italiaanse broodjes/sandwiches en prima drinken.
Rijkswaterstaat
Juli 2014

Kerkzaal

De kerkzaal was zeer geschikt voor onze workshop. De ruimte was geschikt om met z’n allen bij elkaar te zitten, maar ook om in groepjes zaken uit te werken. Ook de lunch, koffie, borrel en andere versnaperingen waren zeer goed geregeld. Kortom, een geslaagde middag in Zaalverhuur 7
Zoover & Weeronline.nl,
Zoover & Weeronline.nl
November 2014

Grote zolder

"De perfecte locatie. Ons doel: in 2 dagen tijd met een groep van 25 personen een nieuw concept uitwerken, in workshop-vorm. Hiervoor wilden we helemaal los komen van ons werk en vooral de werkomgeving. Bij Zaalverhuur7 huurden we de grote en kleine zolder waar dit 200% gelukt is! Zodra je binnenkomt voel je de sfeer van het gebouw en ervaar je de zorg die besteed wordt om het de gasten aan niks te laten ontbreken. Vriendelijke ontvangst, heerlijke bio lunch, lekkere (eerlijke) snacks, voldoende koffie en thee de hele dag door, en vooral een grote, lichte ruimte om te kunnen werken. Gezellig met een zithoek om te chillen, uitzicht op de daken van Utrecht en verder voorzien van de nodige tools. We komen hier zeker nog eens terug; Richard en collega’s; bedankt voor de goede zorgen! Zoover & Weeronline.nl"
Rabobank Nederland,
Rabobank Nederland
September 2014

Grote zolder

Wij hebben een perfecte workshop gehad bij Zaalverhuur7. Op een schitterende locatie, in een perfecte ambiance én alles volgens afspraak keurig verzorgd! Een aanrader voor iedereen en voor herhaling vatbaar!


Kerkzaal

Kerkzaal-Utrecht

×