You're welcome
to inspire us

Reviews

Nederlands Jeugdinstituut,
Nederlands Jeugdinstituut
Januari 2016

Grote Zolder

We hebben een hele leuke dag gehad! Bedankt voor de goede afstemming vooraf en de service gedurende de dag zelf.
RHD Training & Coaching,
RHD Training & Coaching
13 maart 2015

Grote zolder

Wij hebben de Grote Zolder gebruikt voor de workshop Op weg naar de Ideale Ambtenaar. Het is een geweldige locatie in het centrum van Utrecht met een hele prettige sfeer. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een inspirerende plek voor een training. De ruimte kan makkelijk aangepast worden op verschillende werkvormen, onder andere door de leuke zithoeken die gecreëerd zijn. De lunch me Italiaanse broodjes viel bij de deelnemers goed in de smaak en ook de koffie kon op goedkeurende blikken rekenen. De medewerkers van Zaalverhuur7 zijn heel vriendelijk en denken graag mee.
Impuls Belastingdienst,
Impuls Belastingdienst
November 2013

Grote zolder

De locatie is mij goed bevallen. Ik vond de zolder een gezellige en warme uitstraling hebben en zeker geschikt voor een opleiding zoals NLP. De trap naar de zolder toe is nogal stijl. Voor bijeenkomsten in deze ruimte zal daarbij wel rekening mee moeten worden gehouden door na te gaan of er in een groep mensen bij zitten die deze trap niet op kunnen. De service was prima. We kwamen niets te kort en we werden vriendelijk ontvangen. Ook de bereikbaarheid is uitstekend. Een kwartiertje lopen vanaf het station door een gezellig stukje Utrecht! Kortom, uitstekende keuze om deze locatie te kiezen!
Vereniging voor Volksgezondheid en Wetenschap,
Vereniging voor Volksgezondheid en Wetenschap
Bovenkamer

Augustus 2013

Zaalverhuur7 is een prachtige, sfeervolle locatie in hartje Utrecht, waar het prima toeven is. De gastvrijheid en service is van grote klasse en we komen zeker nog een keer terug.
Nederlands Film Festival Utrecht,
Nederlands Film Festival Utrecht
Augustus 2013

Huiskamer

Zaalverhuur7 is een prachtige, sfeervolle locatie in hartje Utrecht, waar het prima toeven is. De gastvrijheid en service is van grote klasse en we komen zeker nog een keer terug.
Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers,
Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers
Oktober 2014

Kerkzaal

De werkconferentie is heel goed gegaan, zelfs de aanmeldingen op het laatste nippertje - daar hoeven we niet mee te zitten dankzij jullie devies: "geeft niet, we zijn flexibel". Eten heerlijk, koffie thee prima steeds aangevuld, fijn dat we nergens om hoefden te vragen ! Bar door wand uit te schuiven was een superleuke surprise. Alles liep wat uit maar ook daarin zijn jullie heerlijk soepel, de medewerkers zijn bijzonder vriendelijk en geduldig, waar vind je dat ? Het eten was heerlijk, simpel en goed, en boven in de galerij was het goed toeven. Elianne, Peter en Simone kwamen zelfs vragen of we nog wat wilden drinken en kwamen dat brengen, heel relaxed voor ons. En omdat het zo gezellig was zijn we een uurtje langer blijven plakken, dat is echt fijn dat dat kan!


Kerkzaal

Kerkzaal-Utrecht

×