You're welcome
to inspire us

Reviews

TBM, TU Delft,
TBM, TU Delft
Kerkgebouw

Oktober 2014

Zaalverhuur7 heeft een zeer prettige atmosfeer – met name ook geschikt voor wie op zoek is naar een iets minder kille kantooromgeving. De ruimtes hebben verschillende groottes en zijn daarom geschikt voor kleinere en grotere workshops. De organisatie is goed, behulpzaam en flexibel.
Movisie & Stichting JeugdWelzijnsberaad,
Movisie & Stichting JeugdWelzijnsberaad
September 2014

Kerkgebouw

Zaalverhuur 7 beschikt over een prachtige locatie. Iedere ruimte is sfeervol tot in de kleinste details. Een zeer prettige ambiance. Daarnaast stond het personeel niet alleen voorafgaand aan ons congres, maar ook tijdens het congres voortdurend klaar om mee te denken en te helpen. Een erg fijne ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!
Vereniging Tropische Bossen,
Vereniging Tropische Bossen
Oktober 2014

Kerkzaal

Deze gelegenheid was ons voor ons evenement uitstekend bevallen. Als eerste is de locatie in Utrecht erg handig vanwege de bereikbaarheid. De zaal zelf straalt een vriendelijke en gemoedelijke sfeer uit en alle voorzieningen die we nodig hadden waren aanwezig. Het personeel was ook erg vriendelijk en behulpzaam om zo het evenement door goede banen te leiden en een belangrijk deel van de regeldruk van onze eigen organisatie weg te nemen. Wij zijn dan ook zeer tevreden!
Het Rode Kruis Nederland,
Het Rode Kruis Nederland
November 2013

Grote zolder

Op zaterdag 9 november 2013 hebben we een training gehad in de grote zolder. De zaal was erg leuk ingericht en alles was netjes en schoon. Daarnaast was de dienstverlening erg goed en de broodjes lekker. Al met al een perfecte locatie, goede service, en een mooie prijs!
Fontys Hogeschool Theologie Levensbeschouwing,
Fontys Hogeschool Theologie Levensbeschouwing
Augustus 2014

Kerkzaal

Afgelopen woensdag 27 augustus 2014 hebben wij voor de viering van het 12,5 jarig bestaan van Fontys Hogeschool Theologie Levensbeschouwing gebruik gemaakt van de Kerkzaal. Het is echt een prachtige zaal en het personeel is ontzettend behulpzaam. Ze stonden al klaar ruim voor aanvang, hielpen met laatste aanpassingen van het meubilair en ook tijdens de optredens (o.a. cabaret) werden we nog hands-on geassisteerd door het tussendoor weghalen van het spreekgestoelte. Wij komen dan ook zeker terug.
Social Enterprise,
Social Enterprise
Augustus 2015

Kerkzaal

Super mooi locatie midden in Utrecht, goede service!


Kerkzaal

Kerkzaal-Utrecht

×