You're welcome
to inspire us

Weckpot Fest (fundraising voor Haïti)

oktober 27, 2013

weckpot fest header

Van muziekzolder tot kunstbalkon en van interieurbazaar tot soep café. Zaalverhuur 7 organiseert ´Weckpot Fest´, een oergezellig avond event om geld op te halen voor ´ons´ kindertehuis in Haïti. Op zondag 3 november van 18.00u – 22.00u zijn wij tot de nok toe gevuld met (hart)verwarmende activiteiten. Entree is gratis, maar neem wel een goedgevulde portemonnee mee! Want “niemand is ooit arm geworden door te geven” Anne Frank

Wij hebben alles in huis gehaald voor een heerlijk, gezellig en warm avond festival! Even opwarmen met een heerlijk kopje Haïtiaanse soep of een huisgemaakte kaasfondue  in ons soep café. Daarna snel door naar de interieur bazaar om te kijken of je nog een kekke kandelaar kan ruilen en even ´kunstzinnig doen´ op ons kunstbalkon. Is het al tijd voor warme chocomelk met marshmallows? Dat kan je dan meenemen naar onze thuisbioscoop of naar de muziekzolder waar live singer songwriters spelen. Kom langs voor een echte ‘comfort night’, maar ook zeker omdat alle opbrengsten naar ‘House of Hope’ gaan, het kindertehuis in Haiti dat wij steunen en gaan bezoeken in december.

fundraising event utrecht

House of Hope
Het kindertehuis is opgericht na het heftige natuurgeweld in december 2009. Er wonen nu 10 jongens die allemaal graag naar school willen en natuurlijk eten en drinken nodig hebben. Wij, van zaalverhuur 7, vormen sinds 3 maanden het zakelijke management van het project. Dit betekent dat we zorg dragen voor de fondsenwerving, de boekhouding en de marketing/pr. In december gaan we het kindertehuis (nogmaals) bezoeken om te inventariseren wat de behoeften zijn van de kinderen en de huismoeders en hoe we, vanuit Nederland, aan die behoeften kunnen gaan voldoen.

Lees hier meer over het kindertehuis: http://www.hopeforthefutureintl.org/houseofhope

bijdrage

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


[shareaholic app="share_buttons" id="7763510"]


Kerkzaal

Kerkzaal-Utrecht

×