You're welcome
to inspire us

Wij bieden 7 bijzondere zalen in een duurzame vergaderruimte Utrecht. Utrecht is bij uitstek een stad die vaak gekozen wordt voor het houden van een congres of bijeenkomst. De reden hiervan is natuurlijk de centrale ligging maar ook de sfeervolle, historische binnenstad. Het is dan ook geen wonder dat er in Utrecht veel vergaderruimte te vinden is.

Vergaderruimte Utrecht - kerkzaal €94,50 / uur - tot 200 personen

Wat jij belangrijk vindt

 1. Duidelijke en snelle communicatie
 2. Transparantie in prijzen en mogelijkheden
 3. Flexibel en vriendelijk personeel
 4. Centrale ligging, goed bereikbaar
 5. Goede prijs-kwaliteitsverhouding
 6. Bijzondere, authentieke locatie
 7. Goede verzorging van de catering
 

 

Vergaderruimte Utrecht - huiskamer - €49,50 / uur - tot 55 personen

Wij beloven

 1. Vandaag nog een reactie
 2. Duidelijke offerte en afspraken
 3. Behulpzaam personeel
 4. Geïnteresseerde houding
 5. Persoonlijke aandacht en flexibele service
 6. Uitstekende (biologische) catering
 7. Bijzondere, monumentale en centrale locatie
 

 

Vergaderruimte Utrecht - lees hier over de prijzen en zalen

Onze zalen

 1. Persoonlijke inrichting
 2. Combinatie van design en nostalgie
 3. Veel daglicht
 4. Geschikt voor zakelijke doeleinden
 5. Creatieve uitstraling
 6. Audiovisuele faciliteiten aanwezig
 7. Goede bereikbaarheid
 

 

Vergaderlocatie Utrecht

Onze locatie_Vergaderruimte Utrecht_Zaalverhuur7

Vergaderruimte utrecht

De vergaderruimten die wij bieden zijn een beetje anders dan de standaard congreslocaties. Vanuit onze visie op de mens en zijn plaats in de wereld vinden wij het belangrijk dat een vergaderlocatie niet alleen praktisch is maar ook goed aanvoelt, duurzaam is en sfeer biedt. Wij hebben geprobeerd, en volgens ons is dat ook goed gelukt, dit te realiseren in een voormalige kerk uit de 19e eeuw. De kerk beschikt over zeven vergaderzalen en is van gebedshuis veranderd in een duurzame vergaderruimte Utrecht waardig.

 

 

Bovenkamer_Zaalverhuur7_300-170

Inspirerende omgeving

Met biologische catering en een huiselijke inrichting willen we de mensen die bij elkaar komen inspireren om tot goede resultaten te komen. Die kunnen zakelijk van aard zijn maar ook te maken hebben met persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing. Denk hierbij aan cursussen of samenkomsten met een ideëel of vormend doel. Onze zalen in de vergaderruimte Utrecht zijn sfeervol maar zeker ook praktisch ingericht. De persoonlijke aandacht die wij bieden zal een bijeenkomst in onze zalen warm aanvoelen en toch professioneel.

 

 

Spreekkamer_Zaalverhuur7 3

MVO

Veel ondernemingen zijn tegenwoordig bezig met hun rol in de wereld en hun manier van omgaan met elkaar en met hun bedrijfsdoelen. Wij willen organisaties en bedrijven die hun hart hierin volgen graag faciliteren. Wij zijn zelf ook bezig met maatschappelijk ondernemen en een deel van de winst doneren wij aan een weeshuis in Haïti. Een inspirerende omgeving helpt bij het bereiken van inspirerende resultaten. Wij willen onze bijdrage leveren aan deze wereld door mensen te helpen hun doelen te bereiken in onze vergaderruimte in Utrecht.

 

 

Recensies

De locatie is fantastisch. Zowel de biologische lunch als de bediening was eveneens uitstekend. Een echte aanrader voor vergaderen utrecht, training, teambuilding of presentatie. Uitstekend te combineren met een mooie stadswandeling in het hartje van Utrecht.

 
 


Gemeente Utrecht,
Gemeente Utrecht

Zaalverhuur7 was helemaal top!!


Kerkzaal

Kerkzaal-Utrecht

×