You're welcome
to inspire us

Welkom

Welkom

Het bericht waar je naar op zoek bent bestaat helaas niet meer. Excuses daarvoor. Toch zijn wij van Zaalverhuur7 blij dat je ons gevonden hebt. Wij heten je van harte welkom !

vergaderen utrecht

Wat jij belangrijk vindt

 1. Snelle communicatie
 2. Transparantie in prijzen
 3. Flexibel personeel
 4. Goed bereikbaar
 5. Prijs-kwaliteitsverhouding
 6. Authentieke locatie
 7. Goede de catering
vergaderlocatie Utrecht

Wij beloven

 1. Vandaag nog een reactie
 2. Duidelijke offerte
 3. Behulpzaam personeel
 4. Geïnteresseerde houding
 5. Persoonlijke aandacht
 6. Uitstekende catering
 7. Bijzondere, centrale locatie
Vergaderlocatie Utrecht

Onze zalen

 1. Persoonlijke inrichting
 2. Design en nostalgie
 3. Veel daglicht
 4. Zakelijk en inspirerend
 5. Creatieve uitstraling
 6. Betrouwbare techniek
 7. Flexibele inrichting

Vergaderlocatie Utrecht

Zaalverhuur7 is een perfecte vergaderlocatie en congreslocatie in Utrecht Centrum. Wij beschikken over 7 zalen die ideaal zijn voor vergaderingen, lezingen en congrèssen. De inrichting is persoonlijk en geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. Om te vergaderen in Utrecht hebben wij een inspirerende ruimte gecreeërd. Bij ons voelen je gasten en collega's zich direct thuis. Dat schept niet alleen vertrouwen maar stimuleert ook het behalen van organisatorische en persoonlijke doelen.


Stimulansz,
Stimulansz

Donderdag 9 oktober had onze Stichting, Stimulansz, een inspiratiedag. Wij waren dan ook opzoek naar locatie in Utrecht, goed bereikbaar met het OV en met de auto en natuurlijk moest de locatie inspirerend zijn. Zaalhuur7 voldeed aan onze wensen en meer. Want eenmaal binnen merk je dat ook de sfeer in het pand inspirerend is. Gastvrij, vriendelijk en een perfect service hebben er aan bijgedragen dat wij een geslaagde dag hadden. Kortom: een aanrader voor iedere organisatie die eens iets anders zoekt dan een standaard locatie.


Kerkzaal

Kerkzaal-Utrecht

×