You're welcome
to inspire us

Welkom

Welkom

Het bericht waar je naar op zoek bent bestaat helaas niet meer. Excuses daarvoor. Toch zijn wij van Zaalverhuur7 blij dat je ons gevonden hebt. Wij heten je van harte welkom !

vergaderen utrecht

Wat jij belangrijk vindt

 1. Snelle communicatie
 2. Transparantie in prijzen
 3. Flexibel personeel
 4. Goed bereikbaar
 5. Prijs-kwaliteitsverhouding
 6. Authentieke locatie
 7. Goede de catering
vergaderlocatie Utrecht

Wij beloven

 1. Vandaag nog een reactie
 2. Duidelijke offerte
 3. Behulpzaam personeel
 4. Geïnteresseerde houding
 5. Persoonlijke aandacht
 6. Uitstekende catering
 7. Bijzondere, centrale locatie
Vergaderlocatie Utrecht

Onze zalen

 1. Persoonlijke inrichting
 2. Design en nostalgie
 3. Veel daglicht
 4. Zakelijk en inspirerend
 5. Creatieve uitstraling
 6. Betrouwbare techniek
 7. Flexibele inrichting

Vergaderlocatie Utrecht

Zaalverhuur7 is een perfecte vergaderlocatie en congreslocatie in Utrecht Centrum. Wij beschikken over 7 zalen die ideaal zijn voor vergaderingen, lezingen en congrèssen. De inrichting is persoonlijk en geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. Om te vergaderen in Utrecht hebben wij een inspirerende ruimte gecreeërd. Bij ons voelen je gasten en collega's zich direct thuis. Dat schept niet alleen vertrouwen maar stimuleert ook het behalen van organisatorische en persoonlijke doelen.


Eurail,
Eurail

Wij hebben een halve dag vergaderd op de grote zolder, wat een hele fijne ruimte is om met een kleine groep (9 personen - maar er kunnen ook zeker grotere groepen in) te meeten. Daarnaast was de samenwerking en begeleiding vanuit Zaalverhuur 7 heel prettig. Lunch was lekker, en sapjes en eerlijke middagsnacks zijn echt een aanrader! Zaalverhuur 7 is perfect voor iedereen die op zoek is naar een bijzondere, inspirerende en eerlijke, net-niet-standaard vergaderruimte waar het vriendelijke personeel erg veel zorg en aandacht besteedt aan het faciliteren van een effectieve, prettige en fijne dag.


Kerkzaal

Kerkzaal-Utrecht

×